Bamser, som er flyttet hjemmefra

Carpe Diem :)

 

Det var præcis hvad jeg gjorde da jeg fik den idé, at det kunne være sjovt at lave mine helt egne bamser

BY PIA WITH LOVE

 

 

BAMSER SOM ER FLYTTET HJEMMEFRA

 

Severin:

Julle:

Bamse til Albert:

Jussi

Jussi

Jussi er syet i Steiff-Schulte mohair, har poter i skind og er stoppet med ren uld. I maven har Jussi en "brummer", så han kan sige en bamselyd, når han vendes på hovedet og tilbage igen. Jussi er samlet med led og har bevægelige arme og ben - og hans hoved kan dreje.

Jussi er ca. 40 cm og ca. 28 cm høj, når han sidder - og han har fået en fin duffelcoat, som er hæklet i bomuld.

Da Jussi har øjne i glas, er han ikke egnet som legetøj til helt små børn (uden opsyn), men han kan sagtens holde til at blive leget med.

 

Theo:

Theo

Theo er ca. 42 cm høj og ca. 30 cm, når han sidder. Theo er syet i blødt og glat Steiff-Schulte mohair, han er stoppet med ren uld, har mørke øjne i glas og hans næse er syet på. Theo's poter er syet i alpaca og skind og han har en "brummer" i maven, så han kan sige en bamselyd, når han vendes på hovedet og tilbage igen. Theo er samlet med led, så hans hoved kan drejes og hans for- og bagben kan bevæges.

Som det også gælder for mine andre bamser, så er Theo ikke egnet som legetøj til små børn, da hans øjne er af glas men han kan sagtens tåle at blive leget med.

Agnes:

Agnes

Dette er Agnes. Agnes er ca. 36 cm høj (26 cm siddende) og er syet i en glat udgave af 100% Steiff-Schulte mohair med mørk bund. Agnes er stoppet med ren uld og har poter i blødt ruskind. Agnes' næse er syet på og hun har øjne i glas. Agnes er samlet med led, så hovedet kan drejes og arme og ben kan bevæges.

Marius

Marius

Marius er min første bamse i 2016. Marius er ca. 43 cm høj og ca. 29 cm, når han sidder. Marius er syet i blød, tæt alpaka fra Steiff-Schulte, han er stoppet med ren uld, har mørke øjne i glas og hans næse er syet på. Marius' poter er af ruskind og han har fået "såler" udskåret i træ i sine fødder (sålerne har jeg polstret med 3 lag filtet uld på undersiden, så de ikke er for hårde) - dette gør, at Marius kan stå uden støtte. Marius har en "brummer" i maven, så han kan sige en bamselyd, når han vendes på hovedet og tilbage igen, han er samlet med led, så hans hoved kan drejes og hans for- og bagben kan bevæges.

Som det også gælder for mine andre bamser, så er Marius ikke egnet som legetøj til små børn, da hans øjne er af glas, men han kan sagtens tåle at blive leget med.

Marius bor nu i Norge.

Paddington - First Edition

Paddington - First Edition

Paddington er ca. 38 cm høj og syet i glat, blank Steiff-Schulte mohair. Hans næse er syet på, han har poter i brunt ruskind, markeringer for tæer samt brune øjne i glas. Paddington er stoppet med ren uld og har en "brummer" i maven, så han kan sige en "bamselyd".

Paddington er samlet med led, så han hoved kan drejes og arme og ben kan bevæges, hans frakke er hæklet i bomuld og hatten er syet i filtet uld. Kuffert i kraftig pap.

 

 

 

 

Oscar

 

 

 

Oscar

Oscar er 41 cm høj og er syet i en glat udgave af 100% Steiff-Schulte mohair. Oscar er stoppet med ren uld og har poter i brunt, glat skind. Oscars næse er håndsyet og hans brune øjne er af glas. Oscar er samlet med led, så hovedet kan drejes og arme og ben kan bevæges - og så har han en "brummer" i maven, så han kan sige en bamselyd, når han vendes på hovedet.

Oscar er så småt på vej til sin nye ven - en lille dreng, som snart kommer til verden og kommer til at hedde Oscar. Oscars far er vældig glad for at fiske, så Oscar har fået en trøje med friskfangede fisk på maven plus et tørklæde, så han ikke fryser, når han er med på fisketur.

 

 

Route 66 - Harley

Buller:

Buller

Buller er en rigtig charmetrold, han er 44 cm høj og er syet i 100% Steiff-Schulte mohair. Bullers hoved og krop er samlet med fast led og hans arme og ben med løse led ("dingle-led"). Buller har strutnumse, så han kan sidde fint, selvom ben og arme er løsere på ham, end på mine øvrige bamser - han har desuden en stofpose med stålgranulat inde i den nedetste del af kroppen, hvilken gør ham tungere og også medvirker til, at han kan sidde uden at falde. Stålgranulatet kan ikke mærkes, det ligger inde i ulden, som han er stoppet med. Buller har poter i lyst, glat skind, hans næse er syet på og han har brune øjne i glas. Bulller har desuden en "brummer" i maven og kan sige en "bamselyd", hvis man vender ham på hovedet og tilbage igen.

 

Bertil:

Dette er klovnen Bertil

Bertil er ca. 42 cm høj (uden klovnehat), er syet i glat, blank Steiff-Schulte Mohair og stoppet med ren uld. Bertils poter er lavet af rødt skind og hans næse er syet. Bertil har brune øjne i glas og er samlet med skiver af pap og metal, så hans hoved kan drejes og arme og ben kan bevæges. Han har desuden en "brummer" i maven og kan derfor sige en bamselyd. Bertils klovnehat er lavet filt og klovnekraven er af filt og et enkelt lag tyl.

 

Prinsesse Annali:

Albertus:

Her har vi Albertus

Albertus er ca. 40 cm. høj. Albertus er syet i Steiff-Schulte Mohair og stoppet med ren uld. I maven har han en "brummer", så han kan sige en bamselyd, når han bliver vendt på hovedet. Albertus har brune øjne i glas, syet sort næse og poter i sort skind. Han kan selvfølgelig bevæge hoved, arme og ben, da han, som mine andre bamser, er samlet med led af pap og metal.

 

Alberte:

 

Dette er Alberte

Alberte er ca. 38 cm høj, er lavet i 100% Steiff-Schulte mohair. Albertes poter er af skind, hun har brune øjne i glas og så er hun stoppet med ren uld. Alberte har bevægelige arme, ben og hoved, da hun er samlet med led i pap og metal.

Albertes kjole er hæklet i økologisk bomuld og knapperne er lavet af kokosnød.

Baby-Aksel:

Denne lille fyr er Baby Aksel, opkaldt efter min morfar :)

Aksel er ca. 38 cm høj, han er lavet af 100% Steiff-Schulte mohair. Aksels poter er lavet i skind og han har brune øjne i glas. Aksel er stoppet med ren uld og har, ligesom mine andre bamser, bevægelige arme, ben og hoved, da han er samlet med led i pap og metal.

Aksel har en undertrøje på, hæklet i bomuld - og så har han fået en hættetrøje i alpakka og bomuld.

 

Alban:

Dette er Alban. Alban er opkaldt efter solodanser på Det Kgl. Teater

Alban Lendorf.

Alban er ca. 39 cm høj, han er lavet af 100% Steiff-Schulte mohair. Albans poter er lavet i skind og han har brune øjne i glas. Alban er stoppet med ren uld og har, ligesom mine andre bamser, bevægelige arme, ben og hoved, da han er samlet med led i pap og metal.

Alban bor nu sammen med Silja, opkaldt efter solodanserinde ved Det Kgl. Teater Silja Schandorff

Laurids:

Må jeg præsentere Laurids, en rigtig "bjørne-bamse" :)

Laurids har jeg syet i 100% mohair og poterne er i korthåret mohair. Laurids er ca. 40 cm høj, har mørkebrune øjne i glas, hans næse er, ligesom hos mine øvrige bamser, syet i perlegarn. Laurids er stoppet med ren uld og han er jo en rigtig bjørn, så han kan også brumme, hvis han bliver vendt på hovedet :)

 

 

 

 

Guardian Angel:

 

Guardian Angel

Guardian Angel er 25 cm høj og er lavet i Steiff-Schulte mohair, stoppet med uld/mohair og så har hun poter i skind og brune øjne i glas. Hendes kjole er hæklet i bomuld/silke og englevingerne er syet i filtet uld. Hun er samlet med led og kan bevæge, hoved, arme og ben.

Gustav:

Dette er Gustav

Gustav er ca. 38 cm høj, han er syet i 100% Steiff-Schulte mohair og stoppet med mohair. Han har poter i læder, brune øjne i glas og er samlet med led, så man kan dreje hans hoved og bevæge hans arme og ben.

 

Gustav er flyttet til Norge :)

 

 

Pelle:

Her har vi så Pelle

Pelle er lavet i 100% Steiff-Schulte mohair, er stoppet med mohair og har læderpoter. Pelle har brune øjne i glas, og som mine andre bamser, kan has led bevæges, så han kan dreje hovedet og bevæge arme og ben.

Pelle er ca. 38 cm høj.

 

 

Silja:

 

Her har vi så Silja. Silja er opkaldt efter solodanserinde på Det Kgl. Teater

Silja Schandorff

 

Silja er ca. 37 cm høj og er syet i 100% Steiff-Schulte mohair. Silja er stoppet med ren uld, har syet næse og brune øjne i glas. Hendes poter er af skind. Silja er samlet med led, så man kan dreje hendes hoved og bevæge hendes arme og ben.

Alberte (tidl. Alma):

Alberte

Her er Alberte. Alberte er ca. 38 cm høj, ca. 27 cm siddende. Alberte er syet i glat, blank Steiff-Schulte mohair, hun er stoppet med ren uld og har poter i lyst ruskind. Alberte har brune øjne i glas, hendes næse er syet på og så er hun samlet med led, så hendes hoved kan drejes og arme og ben kan bevæges.

Alberte har fået en ny, fin hæklet kjole på og en blomst i håret - og skal nu bo hos en næsten nyfødt pige, som også skal hedde Alberte.

Udover de bamser jeg lavede som de første rigtige mohairbamser, har jeg lavet lidt bamser som gaver til nogle meget specielle mennesker i mit liv

Enkelte bliver også her

 

Student 2015 - gave til min datter

 

Marie & Mikkel

Helle & Morten